club info
Clubinfo

Maak een overzichtspagina aan voor jouw club: adres, telefoonnummer, gegevens van de clubbeheerder en voeg een mooi logo toe.

trainings
Trainingen

Maak trainingen aan waar jouw leden zich op kunnen in- of uitschrijven: bepaal het maximum aantal deelnemers, specificeer de locatie en geef aan wie de training zal geven.

subscriptions
Abonnementen

Bekijk in één oogopslag een overzicht van jouw leden en hun abonnementen. Filter op naam of geldigheid van abonnement. Informeer je over het aantal resterende beurten.

member details
Ledengegevens

Voeg een foto toe, verleng een abonnement of maak een nieuw aan. Bewaar nuttige informatie zoals e-mail, (nood)telefoonnummer, … Bekijk wie de ouders zijn van minderjarige leden en wie gebruik maakt van de app en wie niet.

communication
Communicatie

Communiceren met jouw leden: informeer hen over een last-minute annulering van een training, herinner hen eraan dat ze outdoorschoenen mee moeten nemen of wanneer de jaarlijkse receptie doorgaat.

scanning qr
Scanning

Scan jouw leden wanneer ze de training binnenkomen aan de hand van een QR-code. Trek een beurt af van hun abbonnement na scanning en laat aanwezigheden automatisch bijgehouden worden.

squatix trainings user profile

Meer functies op komst...

Verzend nieuwsbrieven
Diagrammen en statistieken over jouw club en leden
Beheer ook jouw vrijwilligers in Squatix